Legyen ez a kezdőlapom. Kedvencek közé. Ajánlom ezt az oldalt ismerősömnek.

Nyitó oldal

Vállalkozásunk 2001-ben kezdte meg működését Pécsett, azóta nagy fejlődésen mentünk keresztül. Először csak hazai reluxákat és redőnyöket forgalmaztunk és szereltünk fel.
A fokozatosan változó lakossági igényeknek megfelelően a műanyag nyílászárók forgalmazását, beszerelését és szervizelését is a felvettük a tevékenységi körünkbe.

A termékeink színvonala is nagy változáson ment keresztül, a kezdeti hazai termékek után, mára eljutottunk a vezető világcégek által gyártott termékek forgalmazásáig.
Az általunk forgalmazott termékeket a megrendelő által megadott igények és paraméterek alapján megtervezzük. A tervek alapján írásban megállapodást adunk át a megrendelőknek, melyek az elkészítendő termék fő paramétereit és az árat tartalmazza. Általában bonyolultabb, összetettebb megrendelések esetén részletes árajánlatot adunk, mely tartalmazza a termék leírását, és a termékhez kapcsolható kiegészítőket. A megrendelő ezen leírásból megismerheti a termékek jellemzőit és igényeinek megfelelően választhat a kiegészítők közül.
Az előkészítési munkák után a termékeket a helyszínre szállítjuk és felszereljük, majd a felhasználót a termékek használatára betanítjuk.
A választott termékre minőségétől és jellegétől függően 12 hónap garanciát vállalunk. Bizonyos termékeknél a 12 hónapos teljes garancián felül meghibásodás esetén, még 24 hónapig csak a felhasznált alkatrészek árát kell megtéríteni a munkadíjat nem.

Nagyon nagy előnyünk a rugalmasság, a minőségi munkavégzés és a határidők pontos betartása, ami elengedhetetlen feltétele a jó hírünk megőrzésének.

Nagyon összeszokott jó csapattal dolgozunk. Sokan térnek vissza hozzánk és legjobb referencia számunkra az elégedett ügyfél.

Jelmondatunk:
Csak olyan munkát vállalunk el, amit biztosan el tudunk végezni korrekt módon.