Legyen ez a kezdőlapom. Kedvencek közé. Ajánlom ezt az oldalt ismerősömnek.

Kömmerling ajtó, ablak - EuroFutur Classic

Kömmerling Az "EuroFutur Classic" egy új többkamrás profilrendszer 70 mm-es beépítési mélységgel, nagyteljesítményű műanyag ablakok gyártásához.
Az EuroFutur Classic a piaci trendhez igazodik, de mégis a hagyományos műanyag ablakoknál megszokott megjelenést mutat.

Az EuroFutur Classic kétféle szárnykombinációval rendelhető.

A hagyományos, simavonalú szárnyprofil nem igazodik semmiféle rövidéletű divatirányzathoz sem, ezáltal bármilyen homlokzati stílushoz jól illeszthető, legyen az egy új épület, vagy egy felújítás. Egy 1,4 W/m2K Uf-értékkel a kis energiaigényű ház szabványának is megfelel, egy járatos kétrétegű üvegezést alapul véve.
A kontúrszárnyas kivitel markáns design-jával és egy további markáns letöréssel a gazdagabban fózolt régi faablakokat idézi. Számos légkamrájával ez a rendszer még jobb hőszigetelést biztosít. (Uf= 1,3 W/m2K) Sokféle tok, szárny, osztó valamint váltóprofiljával szinte korlátlan kialakítási lehetőséget kínál.

Ez a rendszer a hangszigetelés és betörésvédelem területére szintén ajánlható. Már szabványos üvegezéssel is egy tizedére csökkenthető a külső zaj. 1-es és 2-es fokozatú betörés-gátló ablakok is gyárthatók.

Ökológia szempontból is példamutatónak számít ez a rendszer: mint az első jelentősebb gyártó a világon a KÖMMERLING nemcsak visszaforgatott PVC-t használ fel a profilok gyártásához, hanem minden friss előkészítésű műanyagot ólommentes, kalcium-cink tartalmú, környezetbarát stabilizátorokkal gyárt.